Diamanthuset

Välkomna till en butik med helt fantastiska priser, här gör alla ett fynd!

Vi har som affärside att köpa in diamanter och guld direkt från de ledande tillverkarna i Europa, Asien och USA, i stora partier, allt för att kunna pressa priserna så mycket som möjligt.

Diamanterna köper vi direkt från sliperierna i Tel Aviv, Bombai, Antwerpen och New York. Därför kan vi ha marknadens lägsta priser.

Vi har tagit bort alla mellanled, och vi har inga dyra butiker i exklusiva affärs områden, och vi kan på så sätt dela med oss av våra låga kostnader till Er som kund, genom att erbjuda äkta diamantsmycken till helt otroliga priser.

Vi använder samma guld och diamanter som de "fina" butikerna, det enda som skiljer sig åt är priset, vanligtvis så kostar ett smycke hälften så mycket hos oss.

Diamanthuset.se arbetar så att ni säkert skall kunna handla diamanter på internet till marknadens bästa priser. (Se mer under Handla Tryggt)
Vi skickar smycket och ni får samtidigt fakturan, så ni behöver inte betala förrän ni har fått eran produkt, allt för att ni skall känna er trygg i ert köp.

Vi har specialiserat oss på diamantringar till Er förlovning, vigsel, födelsedag eller annan högtid.

Diamanthuset är ett registrerat AB sedan 1992, Diamanthuset har tilldelats en AAA (tippel A) av kreditvärderingsföretaget Soliditet, det högsta betyget ett bolag i Sverige kan uppnå.

Diamanthuset.se handlar inte med konfliktdiamanter.
Har Ni några frågor är Ni välkomna att kontakta oss.      
    
Välkomna att handla säkert hos oss på Diamanthuset.